fbpx
Trash the dress | Love the dress  – De ce? Cât costă? Când?
trash the dress, love the dress, sedinta foto dupa nunta

Trash the dress | Love the dress – De ce? Cat costa? Cand?

Ședința foto după nuntă 

Ce este “Trash the dress-ul”?

 Mie personal, ca fotograf de nuntă,  îmi place să spun că este despre voi și doar cu voi. Acea ocazie în care ne vom simți bine, vom spune glume, vom râde și vom face o gramadă de fotografii superbe  intr-o zi și o locație pe placul vostru, dar acest aspect îl voi detalia mai jos. | Idei locații trash the dress

Majoritatea mirilor cu care am stat la o cafea după ziua nunții îmi povesteau de agitația din ziua respectivă, de emoțiile trăite, cât de repede a trecut și că ar fi vrut să aibă mai mult timp să se distreze, să facă fotografii. Iar aceste cuvinte le aud de la majoritatea cuplurilor cu care am avut plăcerea să colaborez.

De ce să fac sedința foto după nuntă? | Ședintă foto miri

De multe ori stați și vă întrebați de ce si dacă se merita? Răspunsul e simplu și acesta e da!

Deși asta presupune o investiție în plus pentru  voi ca miri, vă promit că veți avea doar de câștigat!  Hai să povestim puțin despre asta:

Sunt întrebat aproape de majoritatea mirilor cu care am placerea de a colabora dacă facem sedința foto în ziua nunții, cât durează si de ce ar fi necesară și ședința foto Trash the dress/ Love the dress.

Cu fiecare ocazie le transmit cu drag că indiferent dacă ne vom vedea sau nu după nuntă, țin neapărat să avem timp de o scurtă sesiune foto în ziua evenimentului, așa că îi rog să strecoare în programul  deja aglomerat o oră – două pentru fotografiile cu ei doi.

Insist pe acest aspect deoarece emoțiile și trăirile voastre din acea zi nu vor putea fi reproduse indiferent de câte ședințe foto vom face ulterior.

Dar, de puține ori norocul e de partea mea și astfel ne alegem cu 20-30 minute la dispoziție pentru cadrele mult dorite.

Păi cum așa?

Nunta în sine e un eveniment foarte complex a cărui bună desfășurare depinde de toate persoanele implicate. Indiferent cât de bine este planificată, ceva va decala tot programul: fie că nu a ieșit bine coafura sau machiajul pe care îl dorea mireasa și trebuie refăcut, fie întârzie una din domnișoarele sau cavalerii de onoare sau poate chiar nașii, poate pregătirile se fac în locații diferite iar pe drum apar situații neprevăzute etc.

Situații sunt multe și singura parte de unde se poate tăia timp este din ședinta foto. 

Acum am ocazia să îți zic că lucrurile nu vor ramâne așa și că am de gând să vă “răpesc” cateva minute din timpul petrecerii să mai surpind cateva fotografii cu voi doi.

Acum probabil te întrebi de ce ți-ai mai dori o ședinta foto Trash the dress / Love the dress? Pentru că e diferit cu totul: starea voastră de spirit va fi cu totul alta, veți fi mai relaxați, mai odihniți, bucuroși că evenimentul a decurs în mare așa cum v-ați dorit.

Un alt  aspect mult mai important, veți avea mult mai mult timp la dispoziție iar locația poate fi oricare , fie că doriți să mergeți la mare, la munte, sau de ce nu chiar o scurtă ieșire din țară.

Iubesc astfel de ședințe foto pentru că atunci am ocazia să surprind, ca fotograf profesionist nunta, cu adevărat povestea voastă! Să pot surprinde în imagini conexinea dintre voi fără a sta cu stresul din ziua nunții că vă privesc toți invitații și prietenii, fără a-i purta de grijă vreunui unchi care nu știe cum să ajungă la local, fără a avea acele cearcăne fiindcă nu ai dormit de câteva zile stresați fiind ca povestea voastră să iasă așa cum ați planificat-o cu atâta pasiune.

Cât costă ședința foto Trash the dress/ Love the dress?

Ca și costuri va pot spune din start că  acestea diferă în funcție de mai mulți factori.

Vezi oferta de preț aici

Un singur lucru rămâne constant, acela fiind prețul serviciilor foto pentru ședinta foto Trash the dress/ Love the dress.

 În primul rând contează locația unde vom fotografia, distanța până acolo, dacă plecăm din aceeași localitate cu aceeași mașină sau dacă ne întâlnim în locație, dacă se percep taxe de fotografiere, dacă doriți să surprindem un apus sau un răsărit suberb și este nevoie să ne cazăm. Aceste cheltuieli suplimentare vor fi decontate de către voi, dar vor merita pe deplin!

Cât durează ședința foto Trash the dress/ Love the dress?

În mod normal petrecem în jur de 2-3 ore  la sesiunea foto de după nuntă. Dar de multe ori am ajuns să fotografiem aproape toată ziua, chiar ne-am încăpățânat să prindem și răsaritul de a doua zi! Ca și parte a zilei vă recomand apusul! Avem parte de o lumină caldă care schimbă întru totul peisajul.  Dacă sunteți persoane matinale, rasăritul este de asemenea o opțiune demnă de luat în calcul.

Când este bine sa facem ședința foto Trash the dress/ Love the dress?

Când doriți voi! Dar aveți grijă să nu amânați prea mult că vă piere cheful! Nu, nu glumesc!

Dacă va trece prea mult timp după eveniment nu veți mai avea aceeași dorință. Va trece și luna de miere, respectiv mica vacanță de după nuntă, veți intra din nou în cotidian, vor aparea alte interese si preocupări iar această ședință foto va trece undeva la “băi, trebuie cândva sa facem și ședința foto trash the dress”.

 De multe ori la scurt timp după nuntă apar si alte bucurii, respectiv un copil sau de ce nu 2 sau 3 iar atunci numai la ședinta foto nu vă va mai sta mintea. Poate dorești sa vinzi rochia de mireasă  sau pur și simplu să o oferi altei viitoare mirese.| Fotograf trash the dress

Cel mai mult vă recomand să o planificați cât mai aproape de ziua evenimentului iar daca este necesar, să o amânați cel mult câteva luni, asta în cazul în care doriți să aveți parte de acele peisaje superbe de toamnă sau de iarnă. | Locații trash the dress

Poate mare parte din voi preferați zilele de weekend, însă vă recomand să vă îndreptați atenția către zilele din cursul săptămânii. Majoritatea fotografilor avem weekendurile pline începând din luna mai și până la sfârțitul lui octombrie, iar ca să găsim o zi de weekend liberă în comun va dura.

 În plus, indiferent că veți alege marea sau muntele pentru ședința foto Trash the dress/ Love the dress, destinațiile unde vom merge să fotografiem sunt mult mai libere, vom avea parte de mai puțini oameni în jurul nostru, mai multă liniște și mai mult timp la dispoziție. De asemenea,  drumul va fi mult mai liber.

Dacă dorești să mai lași din grijile din ziua nunții în ceea ce ține de amintirile voastre, pe seama mea, contacteaza-mă!

Hai să ne cunoaștem la o cafea, să povestim despre evenimentul vostru  și poate voi avea plăcerea de a spune prin imagini si  povestea voastră.

Acum te las sa urmărești câteva fotografii surprinse la o ședință foto după nuntă. | Poze trash the dress

FOTOGRAF NUNTA | FOTOGRAF BOTEZ | FOTOGRAF PORTRET | FOTOGRAF FAMILIE | FOTOGRAF BUCURESTI

Am creat Adrian Cochieci Photographer din pasiune pentru frumos, pentru fotografie, pentru a surpinde povești și amintiri, cu zâmbete!

Pentru mine fotografia reprezintă o aventura continuă prin care îmi împlinesc dorința de a spune și a surprinde prin imagini, povestea voastră.

Sunt fotograf profesionist de nuntă axându-mă în general pe fotojurnalism, astfel având posibilitatea de a surprinde trăirile și emoțiile voastre în adevărata lor naturalețe.

Iubesc să fotografiez în lumină naturală, astfel reușind să transpun cât mai bine posibil atmosfera din cadrul evenimentului vostru.

Chiar daca sunt fotograf nunta din 2014 si pâna în prezent, fiecare nuntă mi se pare deosebită și mă surprinde plăcut prin unicitatea sa. Asta îmi oferă posibilitatea să îmi exprim creativitatea, să am bucuria de a vă cunoaște, de a vă fi alături în una din cele mai frumoase zile din viata voastră, iar astfel am ajuns să fiu prieten cu mulți dintre clienți.

Atât eu cat și colaboratorii mei vă oferim servicii de fotografie și filmare nunta, sedințe foto Trash the Dress, ședinte foto logodna, sedinte foto save the date, fotografie cununie civila, fotografie portret, editare foto și video, precum și fotografie nunta, fotografie de botez, precum și fotografie petreceri private și corporate.

Chiar dacă sunt fotograf nunta Bucuresti, mă deplasez cu drag oriunde în țară cât și în străinătate pentru a surprinde emoția evenimentului vostru | fotograf nunta.

Inspirația de a fotografia o găsesc în voi! Două suflete îndrăgostite nebunește unul de altul.

Emoțiile, spontaneitatea, personalitatea și poveștile voastre, naturalețea și simplitatea, lucruri în care se regăsește frumosul și unicitatea  îmi dau ocazia să creez ceea ce iubesc mai mult, să surprind în imagini povestea voastră.

Dacă dorești să afli mai multe despre mine ca fotograf nunta sau despre serviciile oferite, te încurajez să mă contactezi!

Hai să ne cunoaștem la o cafea, să povestim despre evenimentul vostru  și poate voi avea plăcerea de a spune prin imagini si  povestea voastră.

Spread the love
fotograf nunta bucuresti, fotografie nunta, fotograf bucuresti
Prev Fotografie nunta la Salon du Mariage | Domeniile Saftica
Next Cum alegi echipa foto video pentru nunta?
Fotograf nunta

One Comment

  1. you are truly a just right webmaster. The site loading speed is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a great activity in this matter!