fbpx
Mihaela & Mugurel

Mihaela & Mugurel

- Nunta la Gradina cu Licurici -
Locul unde evenimentele întâlnesc natura

Gradina cu Licurici
- nu doar o altă locație de evenimente în București-

A fost creată din dragoste pentru viață și natură, pentru a oferi oamenilor din oraș un spațiu diferit de a petrece timpul liber sau zilele speciale.
Să alegi o locație pentru cea mai importantă zi poate fi o provocare…
Dacă vrei să iți organizezi nunta pe malul lacului sau poate iți dorești o cununie în aer liber, Gradina cu Licurici este o locatie foarte ofertantă.
Oricare ar fi dorința ta, Gradina cu Licurici este un loc special, amenajat în mijlocul naturii, cu vedere la lac, cu ponton, cu iarba verde, salon interior generos și cu multă energie bună. | Fotograf nunta

Cu o capacitate de până la 120 de oaspeți, cu deschidere către Lacul Morii, cu salon și loc de joacă  interior și distracții la exterior (tiroliana, tobogan, leagăne, trambulină), gradina este locul ideal pentru evenimentul familiei tale. Respiră aerul curat, simte parfumul naturii si hai să creăm împreună amintiri de neuitat!
Gradina Cu Licurici este ceea ce cauți dacă îți doresti ceva cu adevărat diferit, o locație de recepții de nuntă în București, într-o
atmosferă relaxată și apropiată de natură.

Fotograf nuntă | Fotograf București | Fotograf botez | Fotograf profesionist | Fotograf portret | Fotograf familie

Eu sunt Adrian Cochieci și sunt fotograf nuntă din pasiune pentru frumos, pentru a surprinde în imagini emoție, povești și amintiri, cu zâmbete!

Pentru mine fotografia reprezintă o aventură continuă prin care îmi împlinesc dorința de a spune și a surprinde prin imagini, povestea voastră. 

Sunt fotograf profesionist de nuntă axându-mă în general pe fotojurnalism, astfel având posibilitatea de a surprinde trăirile și emoțiile voastre în adevărata lor naturalețe.

Iubesc să fotografiez în lumină naturală, astfel reușind să transpun cât mai bine posibil atmosfera din cadrul evenimentului vostru.

Sunt fotograf profesionist de nuntă din 2014 si pâna în prezent, iar fiecare eveniment mi se pare deosebit și mă surprinde plăcut prin unicitatea sa. Asta îmi oferă posibilitatea să îmi exprim creativitatea, să am bucuria de a vă cunoaște, de a vă fi alături în una din cele mai frumoase zile din viata voastră, iar astfel am ajuns să vă consider prieteni pe mulți dintre voi. | Fotograf Gradina cu Licurici

Atât eu ca fotograf nuntă cât și colaboratorii mei vă oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto Trash the Dress, ședinte foto logodnă, ședinte foto save the date, fotografie cununie civilă, fotografie portret, editare foto și video, precum și fotografie nuntă, fotografie de botez, precum și fotografie petreceri private și corporate.

Chiar dacă sunt stabilit în Bucuresti, mă deplasez cu drag ca fotograf nuntă oriunde în țară cât și în străinătate pentru a surprinde emoția evenimentului vostru.

Inspirația de a fotografia o găsesc în voi! Două suflete îndrăgostite nebunește unul de altul. | Fotograf nuntă la Grădina cu Licurici

Emoțiile, spontaneitatea, personalitatea și poveștile voastre, naturalețea și simplitatea, lucruri în care se regăsește frumosul și unicitatea  îmi dau ocazia să creez ceea ce iubesc mai mult, să surprind în imagini povestea voastră. | Fotograf nuntă la Grădina cu Licurici

Dacă dorești să afli mai multe despre mine ca fotograf profesionist nuntă sau despre serviciile oferite, te încurajez să mă contactezi!

Hai să ne cunoaștem la o cafea, să povestim despre evenimentul vostru și poate voi avea și plăcerea de a spune prin imagini povestea voastră!

Spread the love