fbpx
Fotografie nunta la Salon du Mariage | Domeniile Saftica
fotograf nunta bucuresti, fotografie nunta, fotograf bucuresti

Fotografie nunta la Salon du Mariage | Domeniile Saftica

salon du mariage, fotografie nunta, domeniile saftivca, nunta Bucuresti

Fotografie nuntă | Fotograf București

Ioana & Rareș – o nuntă de “nebuni”

„ Adriaaan iți iubesc pozele! Deci le-ai făcut într-un mare fel, toate sunt editate, frumoase, geniale. Nu pot să îți exprim, am început să plâng când am început să mă uit la ele. Mi-ai adus mare bucurie, să știi, arată demențial! Ne auzim la botez! Mulțumim încă odată și succes cu tot ce mai ai! ”

fotograf nunta, fotografie mireasa

Cam așa s-a terminat evenimentul lor, dar hai să vă spun câte ceva și despre ei:

Ioana și Rareș sunt doi „nebuni” și îmi permit să îi numesc așa pentru că sunt două suflete ce se iubesc nebunește și sincer, dedicați unul celuilalt, oameni cum rar am ocazia să întâlnesc! O iubire atat de tanara si inocenta dar cu rădăcini bine înfipte în sufletul celor doi și spre surprinderea mea au fost cei mai tineri miri a căror poveste am avut plăcerea să o surprind în imagini. | Fotografie nuntă – Salon du Mariage

Am fotografiat destule nunți, dar m-am atașat atât de mult de oamenii ăștia încât mi-am dorit să postez povestea lor. Mai mult de atât, inocența lor m-a făcut să ajung să îi iubesc. | fotograf Bucuresti

Cum se aflau în căutarea unui fotograf nunta pentru evenimentul lor, am ajuns să ne cunoaștem la o cafea și să povestim despre ce iși doreau în ziua nunții lor. Erau amândoi plini de emoții, nunta fiind un  pas mare în viata lor, dar pe care erau determinați să îl facă cu mult entuziasm.

Deși îmi știau deja portofoliul ca fotograf profesionist de nuntă, mi-am dorit să mă asigur că stilul meu de fotografie este ceea ce iți doresc. Am discutat în detaliu cum va decurge ziua nunții, cum se vor desfășura pregătirile, cununia religioasă, ședința foto și petrecerea și cum voi aborda eu ca fotograf întregul eveniment.

Ziua nunții a început cum se putea mai bine… normal că am ajuns la o adresă greșită din cauza  GPS-ului, dar cum îmi place să îmi iau măsuri de precauție, aveam suficient timp la dispoziție. | Fotografie nuntă – Salon du Mariage

Rareș încerca să își înăbușe emoțiile fiind înconjurat de prieteni, însă în ochii  lui se vedea nerăbdarea de a fi împreună cu viitoarea sa soție. Am surprins câteva cadre și am fugit la Ioana, care era deja în plin proces de machiaj și coafură. Cât timp iși împărtașea trăirile acelor momente prietenelor sale, am avut timp să iau câteva cadre cu detalille.

După o scurtă ședință foto cu mireasa, a urmat mult așteptatul moment, întâlnirea celor doi! Pot să vă spun cu sufletul deschis că în acele clipe am trăit și eu emoțiile celor doi. Cu ochii în lacrimi de fericire, s-au îmbrățișat, s-au sărutat sub aplauzele, bucuria și încurajările prietenilor și au astâmpărat puțin dorința lor de a fi împreună, lucru greu de făcut pentru doi oameni ce se iubesc atât de mult.

Ședința foto s-a desfășurat la Casa oamenilor de Știință, aflată în inima Bucureştiului, într-o locație monument istoric. | Fotografie nuntă – Salon du Mariage

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou situată pe strada Lipscani. Bucuria mea ca fotograf nunta să le fiu alături și să transpun în imagini emoțiile trăite de Ioana și Rareș, în acele clipe în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ajunși la restaurantul Salon du Mariage, o locație superbă unde urma să se desfășoare petrecerea, am fost întâmpinați cu un Icecream bar de îți lăsa gura apă, numai bun pe caldura de afara.

Au reușit, copleșiți de emoții dar totodată cu o fericire atât de pură pe chipul lor, să facă primii pași pe ringul de dans ca soț și soție, iar apoi distracția a fost în toi!

Am avut parte și de putină ploaie care să mai răcorească atmosfera, așa că imediat ce a încetat i-am furat de pe ringul de dans pe cei doi însurăței pentru o scurtă sedintă foto nunta. Era o lumina mult prea faină ca să ratăm momentul. | Fotografie nuntă – Salon du Mariage

Despre ce a urmat, vă invit să vedeți în imaginile de mai jos.

 Întreaga lor poveste de nuntă o puteți vedea aici.

FOTOGRAF NUNTA LA SALON DU MARIAGE | FOTOGRAF NUNTA LA dOMENIILE SAFTICA | FOTOGRAF FAMILIE | FOTOGRAF BUCURESTI

Am creat Adrian Cochieci Photographer din pasiune pentru frumos, pentru fotografie, pentru a surpinde povești și amintiri, cu zâmbete!

Pentru mine fotografia reprezintă o aventura continuă prin care îmi împlinesc dorința de a spune și a surprinde prin imagini, povestea voastră.

Sunt fotograf profesionist de nuntă axându-mă în general pe fotojurnalism, astfel având posibilitatea de a surprinde trăirile și emoțiile voastre în adevărata lor naturalețe.

Iubesc să fotografiez în lumină naturală, astfel reușind să transpun cât mai bine posibil atmosfera din cadrul evenimentului vostru. | fotograf nunta la salon du mariage

Chiar daca sunt fotograf nunta din 2014 si pâna în prezent, fiecare nuntă mi se pare deosebită și mă surprinde plăcut prin unicitatea sa. Asta îmi oferă posibilitatea să îmi exprim creativitatea, să am bucuria de a vă cunoaște, de a vă fi alături în una din cele mai frumoase zile din viata voastră, iar astfel am ajuns să fiu prieten cu mulți dintre clienți.

Atât eu cat și colaboratorii mei vă oferim servicii de fotografie și filmare nunta, sedințe foto Trash the Dress, ședinte foto logodna, sedinte foto save the date, fotografie cununie civila, fotografie portret, editare foto și video, precum și fotografie nunta, fotografie de botez, precum și fotografie petreceri private și corporate.

Chiar dacă sunt fotograf nunta Bucuresti, mă deplasez cu drag oriunde în țară cât și în străinătate pentru a surprinde emoția evenimentului vostru | fotograf nunta.

Inspirația de a fotografia o găsesc în voi! Două suflete îndrăgostite nebunește unul de altul.

Emoțiile, spontaneitatea, personalitatea și poveștile voastre, naturalețea și simplitatea, lucruri în care se regăsește frumosul și unicitatea  îmi dau ocazia să creez ceea ce iubesc mai mult, să surprind în imagini povestea voastră.

Dacă dorești să afli mai multe despre mine ca fotograf nunta sau despre serviciile oferite, te încurajez să mă contactezi!

Hai să ne cunoaștem la o cafea, să povestim despre evenimentul vostru  și poate voi avea plăcerea de a spune prin imagini si  povestea voastră.

Spread the love
Next Trash the dress | Love the dress  – De ce? Cât costă? Când?
trash the dress, love the dress, sedinta foto dupa nunta

One Comment

  1. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!