fbpx

Adrian’s Weddings Gallery

memories gathered with smiles

Weddings Gallery

 
FOTOGRAF NUNTA | FOTOGRAF BOTEZ | FOTOGRAF PORTRET | FOTOGRAF FAMILIE | FOTOGRAF BUCURESTI 
 

 Eu sunt Adrian Cochieci și sunt fotograf din pasiune pentru frumos, pentru a surprinde în imagini emoție, povești și amintiri, cu zâmbete!

Pentru mine fotografia reprezintă o aventură continuă prin care îmi împlinesc dorința de a spune și a surprinde prin imagini, povestea voastră. | fotograf nunta

Sunt fotograf profesionist de nuntă axându-mă în general pe fotojurnalism, astfel având posibilitatea de a surprinde trăirile și emoțiile voastre în adevărata lor naturalețe.

Iubesc să fotografiez în lumină naturală, astfel reușind să transpun cât mai bine posibil atmosfera din cadrul evenimentului vostru.

Sunt fotograf nunta din 2014 si pâna în prezent,iar  fiecare eveniment mi se pare deosebit și mă surprinde plăcut prin unicitatea sa. Asta îmi oferă posibilitatea să îmi exprim creativitatea, să am bucuria de a vă cunoaște, de a vă fi alături în una din cele mai frumoase zile din viata voastră, iar astfel am ajuns să fiu prieten cu mulți dintre clienți.

Atât eu cat și colaboratorii mei vă oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto Trash the Dress, ședinte foto logodnă, ședinte foto save the date, fotografie cununie civilă, fotografie portret, editare foto și video, precum și fotografie nuntă, fotografie de botez, precum și fotografie petreceri private și corporate.

Chiar dacă sunt stabilit în Bucuresti, mă deplasez cu drag oriunde în țară cât și în străinătate pentru a surprinde emoția evenimentului vostru.

Inspirația de a fotografia o găsesc în voi! Două suflete îndrăgostite nebunește unul de altul.

Emoțiile, spontaneitatea, personalitatea și poveștile voastre, naturalețea și simplitatea, lucruri în care se regăsește frumosul și unicitatea  îmi dau ocazia să creez ceea ce iubesc mai mult, să surprind în imagini povestea voastră.

Dacă dorești să afli mai multe despre mine ca fotograf nunta sau despre serviciile oferite, te încurajez să mă contactezi!

Hai să ne cunoaștem la o cafea, să povestim despre evenimentul vostru  și poate voi avea plăcerea de a spune prin imagini si  povestea voastră!

Spread the love