fbpx
About me
LET'S GET TO KNOW EACH OTHER

About me

fotograf profesionist de nunta

FOTOGRAF PROFESIONIST / EDITOR FOTO

 Te salut!

Eu sunt Adrian Cochieci și sunt fotograf profesionist de nuntă. M-am născut în Târgu Jiu, dar am avut fericirea de a-mi petrece copilăria la țară. Am crescut înconjurat de frumusețea naturii, de simplitate și onestitate. Rodul acestor elemente au dat naștere omului care sunt în prezent.

Iubesc natura, in special muntele, dar ocazional îi las și mării prilejul să imi bucure privirea.

Drumurile m-au adus în București prin anul 2012, unde m-am stabilit iar ulterior am ajuns să descopar și să iubesc fotografia. Făcând acest lucru cu dedicație și pasiune, cu timpul am devenit fotograf profesionist de nuntă .

Pe langă fotografie, am în viața mea și o femeie extraordinară, Sandra Ana-Maria. Timpul liber îl petrecem împreună, rătacind prin munți sau scăldați de razele soarelui pe malul mării.

 Fiecare zi e unică în felul ei și imi aduce împliniri pentru care sunt recunoscător.

Despre fotografie îmi este greu să mă limitez la câteva cuvinte. Camera foto a ajuns să fie o parte din mine.

Pentru mine fotografia reprezintă o aventură continuă prin care îmi împlinesc dorința de a spune și a surprinde prin imagini, fiecare poveste.

Sunt fotograf profesionist de nuntă axându-mă în general pe fotojurnalism, astfel având posibilitatea de a surprinde trăirile și emoțiile voastre în adevărata lor naturalețe.

Iubesc să fotografiez în lumină naturală, astfel reușind să transpun cât mai bine posibil atmosfera din cadrul evenimentului vostru.

Chiar dacă sunt fotograf profesionist de nuntă din 2014 și până în prezent, fiecare nuntă mi se pare deosebită și mă surprinde plăcut prin unicitatea sa. Asta îmi oferă posibilitatea să îmi exprim creativitatea, să am bucuria de a vă cunoaște, de a vă fi alături în una din cele mai frumoase zile din viața voastră, iar astfel am ajuns să să vă consider prieteni pe mulți dintre voi.

Chiar dacă sunt stabilit în Bucuresti, îmi place să călătoresc și mă deplasez cu drag oriunde în țară cât și în străinătate pentru a surprinde emoția evenimentului vostru.

Inspirația de a fotografia o găsesc în voi! Două suflete îndrăgostite nebunește unul de altul.

Emoțiile, spontaneitatea, personalitatea și poveștile voastre, naturalețea și simplitatea, lucruri în care se regăsește frumosul și unicitatea  îmi dau ocazia să creez ceea ce iubesc mai mult, să surprind în imagini povestea voastră.

Vreau să te cunosc, așa cum ești tu cu adevărat, să-ți aud povestea, astfel încât în ziua nunții tale să te simți lângă un prieten, să te simți confortabil și să îți exprimi liber emoțiile trăite.

Povestea noastră:

Testimoniale clienți:

Spread the love